Bauk opravdava Milanovića: “Razgovara oštro, ali ne nepristojno i neuljudno”

Predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk opravdao je večeras vrijeđanje kojim je predsjednik Republike obasuo saborske zastupnice Daliju Orešković i Marijanu Puljak, jer su na zgradu Kluba Dragana Kovačevića jučer izvjesile natpis Ured predsjednika Republike Hrvatske.

‘Diplomatska berba’: Milanović: “Orešković i Puljak su kao Thelma i Louise, samodopadne narikače”

“Što se tiče predsjednikova riječnika, on otkada ga poznajem taj riječnik koristi, nekad u privatnom, nekad u javnom razgovoru. Kad je bio premijer, taj je riječnik koristio malo manje jer je bio na odgovornijoj dužnosti”, kazao je Bauk za dnevnik.hr.

Ističe da se njemu, osim nekih izuzetaka, predsjednikov stil sviđa. “I sam često koristim cinizam i sarkazam, a što se tiče ovoga danas, vidio sam da je reagirala pravobraniteljica za ravnopravnost spolova. Volio bih vidjeti to što je rekla pa komentirati”, kaže Bauk i dodaje da predsjednik Milanović razgovara oštro, ali da se ne može reći da je to nepristojno i neuljudno.

“Dopuštam da je to stvar stila, ukusa i pojedinog slučaja. Ako ponekad pretjera, ponekad se i ispriča. Rijetko se dogodi, da”, kaazo je Bauk.

Komentiraj