BARTULICA U FERRARIJU Raspudić: Kao da vidite Bozanića na koncertu Aleksandre Prijović…

Autor:

15.02.2024., Zagreb - Na konferenciji za medije odrzanoj u Saboru o aktualnim temama govorio je Nino Raspudic.
 Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Nezavisni saborski zastupnik Nino Raspudić komentirao je na HRT-u slučaj novoizabranog europarlamentarca Stephena Bartulice, koji se u izbornoj noći iz stožera Domovinskog pokreta odvezao u Ferrariju. Naknadno se saznalo o kriminalnoj prošlosti muškarca koji je sjedio za volanom pa se od Bartuličinih postupaka ogradila i njegova stranka Domovinski pokret. Predsjednik stranke Ivan Penava poručio mu je da se ispriča ili će biti sankcija.

Raspudić je istaknuo je da došlo do “čudnog miješanja registara” jer “Bartulica, onakav kakvog ga vidimo i znamo, nakon onakvog govora, odlazi u Ferrariju u maniri 50 Centa“.

“Samo mu je još falio debeli zlatni lanac oko vrata i kešom da maše, kao da gledam 50 Centa ili Gršu. Kao da nadbiskupa Bozanića vidite u prvom redu na koncertu Aleksandre Prijović“, rekao je Nino Raspudić za HRT.

“Radilo se o pokušaju ironije koji nije bio najsretniji. Akteru te ironije, Bartulici, to ne stoji i očito da on nije bio autor tog vica. Stvar nije uspjela, ali onda su bile problematične stvari gdje se tu pokazuje krim-milje”, poručio je.

Raspudić je ustvrdio da je s Bartulicom zadnji put razgovarao na kongresu koji je organizirao Jordan Peterson. “A sad ga vidim u nekom kontekstu koji izgleda kao balkanski krim-milje, veliki upitnik ostaje iznad glave”, rekao je Raspudić.

Osvrnuo se na Odbor za ljudska prava te rekao kako “oni sigurno neće dati ruku za Milorada Pupovca“. “Nedopustivo je da se poigrava sa saborskim odborima u ovoj njihovoj trgovini gdje kao nema 3P koalicije, ali de facto ima, kako da bude Pupovac sit i koalicija na broju. Posebno je bizarno da su ga htjeli utrapiti oporbi”, naglasio je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.