Barcelona ne propušta niti jednu utakmicu ‘odbjeglog sina’ Danija Olma

U nogometnom svijetu je prisutan sve naglašeniji interes za Dinamovim fantazistom Danijem Olmom.

Mundo Depotivo navodi kako ga Barcelona prati ‘u stopu’, te da je Bojan Krkić zadužen za njegovo praćenje, zbog čega je bio i u Milanu na utakmici protiv Atalante.

‘Barcelona kontrolira situaciju vezano uz Danija Olma. Ili barem misli da kontrolira. Imaju u klubu odlične odnose s njegovim ocem Miquelom, a tehničko osoblje je u prosjeku svakih par dana u vezi s Juanma Lopezom, njegovim agentom, koji zastupa i Alvara Moratu, Diega Llorentea, Nacha’, piše Mundo Deportivo.

Naravno, u cijeloj toj priči nešto će se pitati i Dinamo, koji je prošlog ljeta odbijao i ponude od 30 milijuna eura, a što se pokazalo kao odličan potez, jer bez Olma Dinamo u Ligi prvaka ne bi bio ovako konkurentan. Samim time, podigla se cijena i ostatku momčadi, što je uz bonuse koje daje Uefa, dugoročno puno isplativije.

Kako doznaje TPortal, Dani Olmo još uvijek ne razmišlja o odlasku, to jest veseli se utakmicama u ‘modrom’ dresu, pogotovo ako se izbori nastavak natjecanja u nekom od europskih kupova.

A ono što je jednako važno, i što zna svaki nogometni menadžer, zimski prijelazni rok uglavnom služi za ‘krpanje rupa’. I treneri kupuju, samo ako im fali igrač na nekoj određenoj poziciji.

Prema tome, koliko god izazovno izgledalo nositi dres Barcelone, ili bilo kojeg drugog europskog velikana, Daniju Olmu bilo bi puno mudrije taj transfer odraditi u ljetnom prijelaznom roku i od starta priprema boriti se za mjesto u momčadi.

Komentiraj