Barbara Broccoli u dokumentarcu „The Sound Of 007“ prisjetila se svog tužnog sastanka s Amy Winehouse

Producentica franšize o Jamesu Bondu Barbara Broccoli ispričala je priču o vrlo tužnom i emotivnom sastanku koji je imala s Amy Winehouse povodom snimanju naslovne pjesme filma o Jamesu Bondu.

Novi dokumentarac, ‘The Sound Of 007’, istražio je glazbu franšize o Jamesu Bondu, u kojem se Barbara Broccoli prisjetila sastanka s Amy Winehouse povodom njezinog doprinosa, odnosno pjesme za novi film o agentu 007 ‘Quantum Of Solace’ 2008. godine. “To je bio vrlo, vrlo uznemirujući sastanak, Amy Winehouse nije bila u najboljem izdanju iako sam  stvarno navijala za nju i bila uz nju. Bila je vrlo emocionalno krhka i mogli ste razumjeli kako je mogla stvoriti tako dirljiv materijal, jer ima veliku emotivnu dubinu i to je bilo vrlo vrlo tragično. Kakav nevjerojatan talent, kakav nevjerojatan glas, kakva je nevjerojatna osoba bila i taj susret je bio jako jako tužan.”, ispričala je Barbara Broccoli za Entertainment Weekly.

Billie Eilish i njezin brat Finneas napisali su naslovnu pjesmu za posljednji film o Bondu ‘No Time To Die ‘ i za tu pjesmu osvojili Oscara. Billie Eilish i Finneas radili su na pjesmi s Hansom Zimmerom i Johnnyjem Marrom, a potonji je rekao da su Eilish i njezin brat bili jako otmjeni. “Oni su bili tako otmjeni i znali su da, ako želite raditi temu Bonda, morate raditi nešto što je vaš zvuk. Htio sam to naglasiti, a na kraju smo se samo vraćali na ‘smanji, smanji, smanji’. Mislim da je to stvarno moćno glazbeno djelo, s obzirom da je to tako mainstream projekt.”

 

 

Komentiraj