Banožić čestitao Dan policije: “S HV-om činite temelj sigurnosti”

Ministar obrane Mario Banožić u utorak je pripadnicama i pripadnicima policijskih snaga Republike Hrvatske i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova RH uputio čestitku povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila.

“Svim pripadnicama i pripadnicima policijskih snaga Republike Hrvatske i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, u ime Ministarstva obrane i Hrvatske vojske te u svoje osobno, čestitam Dan policije i blagdan svetog Mihovila.

Uz neizmjerno poštovanje zbog savjesnog i odgovornog čuvanja sigurnosti svih naših građana i naše domovine, upravo na današnji dan želim vam izraziti posebnu zahvalnost zbog iskazane humanosti i profesionalizma u ovim vrlo zahtjevnim i izazovnim vremenima.

Uspješnim suočavanjem sa svakom novom zadaćom koja se pred vas postavila, dokazali ste još jednom svoju sposobnost, dosljednost i snagu zajedništva te potvrdili kako zajedno s Hrvatskom vojskom činite temelj sigurnosti; vi ste uistinu drugo ime sigurnosti.

Budućnost pripada hrabrima, pripada onima koji žive i rade za plemenite ideale i stvaraju bolje sutra za generacije koje dolaze. Taj zadatak ponekad nije nimalo lak i zato neka vas zagovor sv. Mihovila prati na svakom vašem koraku, kako poslovnom, tako i privatnom.

Hvala vam što ste se u svakom trenutku spremni beskompromisno staviti u službu svoje države i naroda”, poručio je Banožić.

Komentiraj