Bandića će na dužnostima mijenjati zamjenice Jelena Pavičić Vukićević i Olivera Majić

Davorin Visnjic/PIXSELL

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić trenutno se nalazi na liječenju, a tijekom tog razdoblja zamjenjivat će ga zamjenice gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević i Olivera Majić, sukladno ovlastima propisanima Zakonom o Gradu Zagrebu i Statutom Grada Zagreba, izvijestili su u nedjelju popodne iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika.

Gradonačelnik Bandić od petka navečer hospitaliziran je zbog plućne emobolije u KBC-u Zagreb na intenzivnoj skrbi Klinike za plućne bolesti Jordanovac, zdravstveno stanje mu je stanje stabilno i predviđa se da će u bolnici biti tjedan dana, rekli su u subotu iz bolnice. Bandićevo zdravstveno stanje je stabilno, a liječnici predviđaju da će uz potrebnu zdravstvenu skrb tjedan dana boraviti u bolnici nakon čega će trebati nastaviti s kućnim liječenjem.

Među najvažnijim događajima slijedećeg tjedna koje organizira Grad Zagreb su otkrivanje spomenika dr. Franji Tuđmanu u ponedjeljak i sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba u četvrtak na kojoj bi gradski zastupnici trebali raspravljati i prihvatiti zagrebački proračunu za 2019., bude li za to dovoljno glasova.

Komentiraj