BANDIĆ: ‘U hrvatskom liberalnom kapitalizmu se zaboravlja čovjek i obitelj’

FaH

Poziv inicijative “72 sata bez kompromisa” odlučio je promovirati i Milan Bandić, koji je tijekom druženja s volonterima i vožnje tramvajem u društvu kontroverznog patera Ike Mandurića, odgovarao na pitanja novinara. Bandić je ustvrdio da su ovakve akcije dobre, jer pozivaju na dobra djela i zovu na očuvanje temelja Hrvatske i hrvatskog čovjeka, a to je obitelj, jer se u hrvatskom liberalnom kapitalizmu se zaboravlja čovjek i obitelj, te nam prijeti istrebljenje – za 50 do 60 godina možemo nestati, piše N1.

“Ćelija, srčika hrvatskog čovjeka je obitelj. I Crkva. Crkva i obitelj. A obitelji nema bez crkve, a crkve nema bez obitelji. Društva nema bez obitelji”, kazao je zagrebački gradonačelnik.

Kako prenosi N1, Bandić je zamolio novinare da ne kvare ozračje današnjeg dana postavljanjem pitanja o formiranju saborskog kluba Milan Bandić 365, kojemu nedostaje jedan zastupnik da bi postojao.

Tijekom “72 sata bez kompromisa”, od 13. do 16. listopada, u Zagrebu, Splitu, Zadru i Dubrovniku mladi će volontirati u ekološkim, humanitarnim, zabavnim akcijama i promicati solidarnost, zajedništvo i kreativnost.

Komentiraj