Bandić predstavio Online tržnicu, najavio i ‘drive-in’

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je najavio da se planira otvorenje tzv. “drive-in” trgovine na Zelenoj tržnici. Bandić je na konferenciji za novinare predstavio Online Tržnice grada Zagreba. Riječ je o virtualnoj Tržnici, na kojoj će svoje proizvode nuditi obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrtnici s područja Zagreba i okolice, piše Dnevnik.hr.

“Cilj te platforme koja će povezati proizvođače i kupce, je promicati upravo lokalne proizvođače, jer na njihovo poslovanje izravno utječu mjere ograničenja, uzrokovane epidemijom koronavirusa”, najavili su iz Grada.

Na konferenciji je održana i “prezentacija” kako eTržnice funkcioniraju. Ana Ćosić Pajurin iz Sektora za internetsku komunikaciju, promotivne aktivnosti i vizualni identitet Grada Zagreba “obavila je on-line narudžbu” nakon čega se košarica puna povrća materijalizirala na stolu u dvorani.

Gradonačelnik Bandić kazao je i kako je prije dva dana preuzeo vodstvo Stožera za civilnu zaštitu grada Zagreba te najavio da će pokušati otvoriti drive-in trgovinu na Zelenoj tržnici.

“Bit će to kao u McDonalds’u”, rekao je

Komentiraj