BANDIĆ PREDSJEDNICI “Dobrodošli u Zagreb”

Josip Regovic/PIXSELL

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je, u sklopu zmještanja svog ureda po Hrvatskoj, posjetila zagrebačku Gradsku upravu te se susrela sa zagrebačkim gradonačelnikom milanom Bandićem i predsjednikom Gradske skupštine Andrijom Mikulićem.

“Želim iskoristiti ovu prigodu i čestitati vam svima na postignućima i uspjehu za uspjehom koji grad Zagreb postiže u europskim, ali i svjetskim okvirima”, rekla je predsjednica.

Istaknula je da se Zagreb na turističkom planu profilira kao jedna od najpoželjnjijih europskih destinacija te izrazila zadovoljstvo što zajedno sudjeluju u organizaciji Adventa, a uskoro će dovršiti projekt izdvajanja najvećeg dijela šume na Pantovčaku kao park-šume za Zagreb i sve građane.

Gradonačelnik Bandić predsjednici je zaželio ‘dobrodošlicu u Zagreb’ te joj poželio da se osjeća kao na Pantovčaku.

Andrija Mikulić rekao je da je Gradska skupština sastavljena od različitih političkih opcija, ali je svim zastupnicima zajednička ljubav i briga za Zagreb. Izrazio je ponos zbog zastupljenosti žena u Gradskoj skupštini – 17 od 51 gradskog zastupnika, čime Zagreb ima bolji prosjek od nacionalne razine.

Komentiraj