BANDIĆ PORUČIO BERNARDIĆU: ‘Izađite što prije s kandidatom’

Autor:

20.06.2013., Zagreb -  Danas se odrzala konstituirajuca sjednica Zagrebacke skupstine na kojoj je izabran novi predsjednik Gradske skupstine i cetiri potpredsjednika.
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću poručio da izađe što prije s kandidatom za zagrebačkoga gradonačelnika jer ne bi bilo dobro da stranka koja pretendira preuzeti upravljanje Hrvatskom nema svoga kandidata za gradonačelnika.

Na upit novinara da prokomentira izjavu Bernardića da samo ujedinjena opozicija može preuzeti vlast u Zagrebu, Bandić je odgovorio kako očekuje da bude što više kandidata za gradonačelnika, a Bernardiću poručuje da SDP što prije izađe s kandidatom. Na pitanje očekuje li da će SDP podržati HNS-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Anku Mrak-Taritaš, Bandić je rekao kako očekuje “da mu Bog da zdravlja i pameti”.

Na pitanje je li moguća opcija da ide na lokalne izbore s HDZ-om Bandić je odvratio da na izbore ide s građanima jer “jedino o čemu razmišlja je mišljenje građana”, a na opasku da su i HDZ-ovci građani rekao je: “Nemojte se zamjerati HDZ-u, molim vas”.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)