Bandić ponovno izgubio kompas: A ko bi trebao preuzeti Stožer, moja mama?

Na današnjoj konferenciji za novinare, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić damas je ponovno opleo po novinarima. Nakon što se neki dan uspoređivao sa Isusom i prozivao novinare, danas ih također pita da li bi njegova mama trebala voditi Stožer umjesto njega.

Badić kaže da prijedlog o postavljanju sebe za šefa stožera nije dobio od Boga

“Nisam dobio prijedlog od njega, kad dobijem prijedlog, primit ću ga kao svakog drugog građana. Za dobronamjerne, odite sada u grad, kranovi i dizalice su sad u gradu, svakog dana bit će ih više. Zadnjih par dana je vijest kako se Bandić drznio preuzeti Stožer. Vidi boga ti. A ‘ko bi trebao, moja mama? Imamo dvije nemani, covid i potres”, rekao je Bandić.

Zagrebačka statistika: 360 pozitivnih, 4748 u samoizolaciji, 12 osoba u karanteni i 245 osoba kršili samoizolaciju

“Grad Zagreb danas ima 360 pozitivnih bolesnika. Jučer je testirano 208 građana, od toga je evidentirano devet pozitivnih. Imamo dvoje evidentiranih u zatvorenoj psihijatrijskoj bolnici za djecu – jedan liječnik i jedna tehnička osoba iz bolnice. 34 osobe smo stavili u samoizolaciju, danas ćemo napraviti testiranje. Bolnica je već dezinficirana, a bolesnici su zbrinuti, tako da o njima sada brine deset članova osoblja, od toga pet liječnika i pet medicinskih tehničara”, rekao je pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo Vjekoslav Jeleč.

“4748 osoba je u samoizolaciji, 12 osoba je u karanteni na području Zagreba”, rekla je zamjenica ravnatelja Nastavnog zavoda “Dr. Andrija Štampar”.

U 245 slučajeva smo utvrdili da osobe krše samoizolaciju. U 22 slučaja smo utvrdili da trgovine i ugostiteljski objekti krše mjeru zabrane okupljanja, a u 9 da mjeru krše građani”, rekao je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić.

“Devet policijskih službenika je pozitivno na koronavirus, a 57 ih je u izolaciji”, dodao je Rašić.

 

Komentiraj