Bandić objavio Memorandum iz Dubaija

Zagrebački gradski zastupnik Tomislav Tomašević na svom je Facebook profilu napisao kako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, nakon velikog pritiska novinara, javnosti i oporbe, objavio Memorandum o razumijevanju, koji je potpisao s tvrkom Eagle Hills.

“Učinio je to samo dan prije sjednice Skupštine na kojoj se nalazi naša točka Kluba lijevog bloka prema kojoj bi se Bandića zadužilo da gradskim zastupnicima podnese izvješće o realizaciji projekta “Zagrebački Manhattan”, a to izvješće bi sadržavalo i Memorandum”, napisao je Tomašević.

“Najavio sam još prošli tjedan nakon što smo ih stisnuli na skupštinskim odborima da će gradska uprava to morati objaviti prije ili kasnije i to se upravo dogodilo. Nismo se dali ponižavati prošli petak kada je gradonačelnik arbitrarno odlučio, bez ikakvog zakonskog uporišta, da gradski zastupnici mogu vidjeti Memorandum na samo 15 minuta bez ikakvog zapisivanja. Hvala Danki Derifaj i svim novinarima koji su inzistirali na odgovorima, udrugama koje su prema ZPPI tražile Memorandum i stotinama građana koji su svojim zahtjevima za uvid proteklih dana vršili pritisak na gradsku upravu. A sad detaljna analiza Memoranduma i idemo u daljnju borbu”, dodao je.

Bandić je nakon velikog pritiska novinara, javnosti i oporbe konačno objavio Memorandum o razumijevanju koji je potpisao…

Posted by Tomislav Tomašević on Tuesday, September 3, 2019

Memorandum je danas objavljen na stranicama Zagreba.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [8.60 MB]

Komentiraj