Bandić objasnio zašto je jučer u Sesvetama bio ‘nesiguran na nogama’

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić svoje je jučerašnje ljuljanje u Sesvetama, koje neodoljivo podsjeća na pijanstvo, objasnio činjenicom da je ujutro zaboravio popiti lijekove za tlak, ali Bandićev bliski suradnik otkrio je portalu 24 sata da je Bandić, pri ručku nakon predaje izbornih lista, “probao neku žesticu…”

Gradonačelnik je u utorak poslijepodne obišao Gradske vrtove u Sesvetama. No zakasnio je čak 45 minuta i šutio; nije održao govor na otvorenju Gradskog urbanog vrta, a i oslanjao se na ljude iz pratnje, blaženog pogleda i ne govoreći ništa, dok su se neki od njih srdačno smijali.

Danas je na Radio Sljemenu objasnio da je zaboravio popiti lijekove za tlak. “Jučer mi nije bilo dobro, zaboravio sam popiti tabletu za tlak. Možda sam trebao ostati doma, odradio sam koliko sam mogao i vratio se doma, popio tablete i bilo mi je dobro”, rekao je Bandić. “Zaboravio sam i jedan i drugi. A bio sam cijeli dan u gradu. Ali došao bih i ja i četveronoške sugrađanima”, ustvrdio je.

Tu je verziju podržala i Bandićeva glasnogovornica Ivanka Čuljak Milidrag. “Gradonačelnik Bandić jučer se nije osjećao dobro, no bez obzira na to, nije htio odgoditi svoje obveze”, objavila je.

No nešto ranije, Bandićev suradnik je portalu 24sata rekao nešto što zvuči mnogo uvjerljivije: da su jučer, nakon predaje izbornih lista, Bandić i predstavnici njegove stranke išli na ručak. I “Milan je probao neku žesticu…”

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentiraj