Zarko Basic/PIXSELL

BANDIĆ O VLADI: Dajem im 6 mjeseci, a nakon toga se miješaju karte

Zagrebačkigradonačelnik Milan Bandić danas se za RTL Danas ponovno osvrnuo na svoje navode o budućoj rekonstrukciji Vlade.

Prvo je prokomentirao današnje izjave Zorana Milanovića, koji je kazao kako prvih 100 dana nove Vlade može opisati kao “100 dana zgubidana”.

“Treba se čuvati takvih izjava zbog demokratske higijene, to je suludo, čovjek kad etiketira druge govori najviše o sebi”, kazao je Bandić.

“Ta Vlada je izgubila 4 godine, moja stranka će dati sve da se iskoristi u ovom mandatu vrijeme Vlade. Ovoj Vladi nećemo dati više od 6 mjeseci, a nakon toga se miješaju karte. Nemam konce u svojim rukama, ali imam autoritet. Razgovaram s ljudima koji čine većinu u parlamentu. Svaki dan sam u kontaktu sa svima onima koji razmišljaju o tome da ne izgubimo još četiri godine”, kazao je Bandić.

“Tko ne dolazi u Sabor, dobije po džepu”

U nastavku se osvrnuo i na poslovično slabu ispunjenost Sabora.

“Sramotno je da ljudi nemaju vremena biti u Saboru jer to im je posao, ali imam rješenje. Tko ne dolazi – da ne dobije novca. Treba po džepu.

Treba svoj posao raditi, najčasnija funkcija u Hrvatskoj  je biti zastupnik, ali to podrazumijeva i prava i obveze, imate plaću 16-17-000 kuna, ali imate i obveze”, zaključio je.

Komentiraj