BANDIĆ O SVOJIH 20 GODINA NA ČELU ZAGREBA: “Pokazao sam da znam slušati građane”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je predstavio beskontaktne pametne spremnike za upravljanje otpadom koji su postavljeni u centru Zagreba. Spremnici su u potpunosti proizvedeni u Hrvatskoj i omogućavaju odlaganje otpada bez kontakta.

Tom je prilikom komentirao svojih 20 godina na čelu glavnog grada Hrvatske.

“Kroz šest mandata na čelu Zagreba pokazao sam da znam slušati građane”, poručio je Bandić i dodao da bi mu za sve što je postigao trebala emsija od 18 sati, prenosi Dnevnik.hr.

Gradonačelnik Zagreba novinarima je kazao i kako žali za Imunološkim zavodom, tramvajskom linijom od Zračne luke do Kvaternikova trga, projektom Zagreb na Savi i dječjom bolnicom.

Na pitanje tko će biti na izbornim listama i je li gotov program, Bandić je odgovorio da ne želi kvariti današnje obilježavanje i da će o tome drugi put.

Osvrnuo se i na poruku premijera Andreja Plenkovića da neće proći izborni prag. ”Proročanske ideje uzmite s rezervom. Vodim pola Hrvatske 20 godina, kad vidim da jedan premijer osvoji drugi mandat, ja ću mu čestitati”, rekao je Bandić.

Na pitanje o Milanki Opačić odgovorio je znakovito. ”Mi smo ’91. zajedno krenuli, pa bi bio red da zajedno i završimo”, poručio je Bandić bez dodatnog objašnjenja.

Komentiraj