Filip Kos/PIXSELL

BANDIĆ NOVINARKI “Kako ste brzi, vi biste poginuli od metka”

Zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću danas će biti izrečena presuda u ‘aferi štandovi’, a danas je presudu komentirao novinarima.

“Apsolutno sam optimističan. Strpljen-spašen, pravda je spora, ali dostižna”, kaže zagrebački gradonačelnik. Na pitanje reporterke Nove TV Ivane Pezo Moskaljov hoće li presuda imati utjecaja na njegovu daljnju političku karijeru, Bandić je još jednom odgovorio na neprimjeren način.

“Vaš muž je sretan, moram se nasmijati. Kako ste brzi, vi biste poginuli od metka. Bit će vremena kad budem mogao o tom govoriti”, poručio je Bandić.

Na sud će, kaže, doći kako bi čuo presudu. Bandić je komentirao i prelazak Marije Puh u njegov klub zastupnika u Saboru, kao i zapošljavanje njenog brata u ZET-u. “Nema tu govora o političkoj trgovini. Uskoro ćemo imati pressicu, još će neki ljudi doći. Ne snubim nikog, ali šljakeri se prepoznaju. To je kemija”, rekao je.

Zapošljavanje brata Marija Puh u ZET-u, kaže Bandić, nema veze s njenim prelaskom u KLub. “To nije točno, brat radi godinama u ZET-u”, rekao je i dodao da je brat Marije Puh zaposlen prije nego ga je ona upoznala.

“Što bi sad to trebalo značiti? Da li bi svi Zagorci trebali van iz ZET-a otkad se Zagorje povezalo se Bandicem? Ne znam ni na kojem je radom mjestu, to je lako provjerljivo. On koji govore da je to politička trgovina očito govore iz vlastitog iskustva”, zaključio je Bandić.

Komentiraj