BANDIĆ NOVINARKAMA “Grakćete kao vrane”

Matija Habljak/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je na konferenciji za novinare ponovno ušao u verbalne rasprave s novinarima, a posebno novinarkama.

“Jeste vi mene slušali? Meni se to gadi. Pitajte one koji su to prijavili Uskoku. Nema potrebe odgovarati na bedastoće, insinuacije i laži. Ljudi nisu roba. Vi mene niste slušali…. Pustite me da završim. Institucije neka rade svoj posao. Šta ste vi napisali o meni? Kad dobijem poziv, otići ću. Ali na takve bedastoće ne odgovaram…”, rekao je Bandić, kako prenosi Index.

Potom je novinarkama rekao da ‘grakću kao vrane’. “Dopustite predsjedniku da odgovori. Ovo je pressica čovjeka koji 18 i pol godina je na funkciji”, kazao je Bandić, koji na pitanje o Uskoku nije odgovorio.

“Za njega pola obitelji neće glasat na izborima. O čemu vi govorite? Gradonačelnik koji 18 i pol godina ore. Toliko deplasirano da je smiješno. Da komentiram takve gluposti? I pitate me da idem na institucije?”, nastavio je Bandić.

Bandić pita novinare imaju li još pitanja. HRT-ova novinarka Tatjana Mudidžaba odgovorila mu je da na ovakav način uopće ne želi postavljati pitanja.

“Nisam ja baš pametan, a nisam ni glup. Evo ne da mi odgovoriti”, nastavio je Bandć, koji novinarima nije ni dopustio da do kraja postavljaju pitanja, već im upadao u riječ. Na kraju konferencije intervenirala je njegova glasnogovornica, a Bandić je poručio da je njemu to sve simpatično. Konstatirao je i da je on sam simpatičan, inače ne bi toliko novinara bilo na njegovoj konferenciji.

Komentiraj