Goran Stanzl/PIXSELL

BANDIĆ “Niti sam dobio niti očekujem poziv USKOK-a”

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u ponedjeljak izaslanstvo Ministarstva kulture Republike Srbije, predvođeno ministrom Vladanom Vukosavljevićem, koje je u dvodnevnom službenom posjetu Republici Hrvatskoj, javlja N1.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predložit će Vladi suradnju na pet važnih projekata za koje tvrdi da će donijeti boljitak građanima Zagreba i Hrvatske. Najavio je to 15. siječnja, uz napomenu da će ih pismom poslati premijeru Plenkoviću.

Pismo još nije poslano, kazao je danas, i najavio kako će javnost biti informirana kad se to dogodi. “Imamo dobar link, dobre odnose, a ne kao s onima prije”, rekao je u ponedjeljak u Gradskom poglavarstvu.

Upitan je li bio u USKOK-u dati iskaz, je li pozvan, a vezano uz prelaske zastupnika u njegov Klub u Saboru, Bandić je kazao da niti je poziv dobio niti ga očekuje te da ne zna o čemu novinarka govori.

“Vjerojatno vi znate nešto više od mene. Kad se prelazi u drugu stranku, kao npr. Habek iz SDP-a u HNS, onda nitko ne pita je li bio u USKOK-u. Očito imate zadatak da me to pitate…”, rekao je Bandić novinarki.

Komentiraj