Patrik Macek/PIXSELL

BANDIĆ "Našu liste čine stručni, a ne podobni ljudi"

Stranka Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti predala je u ponedjeljak Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kandidacijsku listu za predstojeće izbore za Europski parlament, pri čemu je njezin predsjednik Milan Bandić istaknuo kako listu njegove stranke čine stručni, a ne podobni ljudi.
“Jedina smo stranka koja ima nositeljicu liste koja nikada nije bila ni u jednoj stranci, jedina stranka na čijoj listi od 12 kandidata 11 nije u stranci”, kazao je Bandić nakon predaje liste.
Stranka rada i solidarnosti, dodao je, uvijek će nacionalne interese staviti ispred uskih stranačkih interesa. “Struka, kompetencije, karijera, djela, a ne podobni i poćudni”, naglasio je Bandić i dodao da dok i druge stranke ne zatome stranačke interese neće biti sreće za zemlju.
Nositeljica Bandićeve liste Martina Bienenfeld kazala je kako listu čine 12 profesionalaca koji iza sebe imaju bogate karijere i rezultate te da će, ukoliko budu izabrani, na tom tragu raditi i u Europskom parlamentu te promicati interese građana Hrvatske.
Kandidat Davor Štern naglasio je da Hrvatska u Europu treba poslati najbolju reprezentaciju sastavljenu od najboljih igrača kako bi se stvorili što bolji uvjeti za napredak Hrvatske, a kandidatkinja Jelena Pavičić Vukičević da će dati sve od sebe i pokušati “vratiti osmjeh na lica naših ljudi”.
“Sve što ima veze sa poboljšanjem kvalitet života, boljim uvjetima rada, s boljim socijalnim statusom naših sugrađana bit će naša tema”, kazala je Pavičić Vukičević.
Nositeljica Bandićeve liste je Martina Bienenfeld, a na njoj se još nalaze Jelena Pavičić Vukičević, Davor Štern, Hrvoje Burić, Irena Cajner Mraović, Veljko Đorđević, Ljubo Jurčić, Jozo Milićević, Marijo Možnik, Krešimir Rogina, Gordana Rusak i Ana Vlahov.

Komentiraj