Bandić najavio dolazak novih zastupnika u njegov saborski klub

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić u utorak je na konferenciji za novinare komentirao činjenicu da je njegova stranka dobila najviše donacija u kampanji za europske izbore, čak pola milijuna kuna.

“Nikoga mi ne nagovaramo da nam donira, a svakoga tko nam donira mi ćemo reći hvala bez obzira gdje dela. Ne znam o kome je riječ, samo znam da ćemo od 4,5 milijuna kuna koliko su propisali potrošiti manje od 2 milijuna kuna”, rekao je Bandić. “Drago mi je da brinete o donatorima Stranke rada i solidarnosti, to samo znači da ljudi vjeruju. Ovih dana će doći novi zastupnici u klub Stranke rada i solidarnosti u Saboru pa ćete me opet pitati. Problem je u ovoj zemlji samo što se to događa u Stranci rada i solidarnosti, problem je je li gradonačelnik unaprijedio kuharicu kave i s time zabavljate javnost mjesec dana po emisijama sukladno svojim ovlastima, odgovornostima, zakonu, proceduri i pravilniku, a nije problem kada netko strači ili strašti 35,5 milijardi kuna”, nastavio je, kako prenosi N1.

Novinarima je rekao da pitaju sve Vlade, od Manolićeve do Plenkovićeve danas, gdje su novci. Umjesto toga, dodao je Bandić, novinari se bave ima li gradonačelnik sukladno svojim ovlastima pravo unaprijediti nekoga tko je završio doškolovanje.

Komentiraj