Bandić: Moja dva mandata neće biti bačena u praznu kantu

Marko Jurinec/PIXSELL

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u petak kako dva mandata koje je njegova Koalicija rada i solidarnosti osvojila na parlamentarnim izborima “neće niti bačena u praznu kantu”, a na novinarsko pitanje jesu li ga kontaktirali iz HDZ-a i SDP-a poručio je – “Take easy”.

Upitan što će biti s njegova dva mandata, Bandić je novinarima rekao da “neće biti bačeni u praznu kantu” jer on ima dovoljno iskustva da bi to prokockao.
Na pitanje jesu li ga kontaktirali iz HDZ-a i iz SDP-a u vezi postizbornog dogovora, Bandić je odgovorio: “Sve sam rekao. ‘Take easy’, kak’ bi mi Hrvati rekli”.
Komentirajući situaciju u Mostu, odnosno izbacivanje Drage Prgometa, Bandić je ustvrdio kako je to i očekivao, samo je mislio da će se to dogoditi za dva, a ne tri dana. Uvjeren je da će se Most “rastepst’ do kraja” jer se radi o skupu različitih pojedinaca čijem su uspjehu prvenstveno pridonijeli mediji.
“Pa oni su više bili zadnjih mjesec dana u medijima nego Michael Jackson i U2 zajedno. Od njih ste stvorili zvijezde, pa sada plačite zajedno s njima”, rekao je Bandić novinarima.
Most je skup od 19 pojedinaca, koji su skupljeni “preko noći”, a za njih se glasalo zbog razočaranosti birača dvjema velikim opcijama. “Koliko će oni opravdati povjerenje, pustimo da se pokaže na djelu. Ja im želim puno uspjeha”, poručio je Bandić.

Komentiraj