Bandić kaže da još nije vrijeme za zatvaranje grada, poručio da će prije smijeniti sebe nego Pavla Kalinića

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je ispred Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” održao konferenciju za novinare o aktualnoj situaciji s koronavirusom.

Na početku konferencije za novinare Grada Zagreba rečeno je kako se u Zagrebu provjerava 506 kontakata potvrđenih pacijenata, a četiri su osobe u karanteni pod 24-satnim nadzorom.

Bandić je pohvalio Andriju Štampara kao jednog od najistaknutijih medicinara u svijetu pa je spomenuo papu Franju i rekao da je Gradu Zagrebu cilj suradnja na svim razinama.

Zagrebački gradonačelnik zahvalio je svim zdravstvenim djelatnicima te poručio građanima da ne izlaze bez potrebe, prenosi Dnevnik.hr.

Bandić kaže da još nije vrijeme za zatvaranje grada i najstrože mjere, a što se tiče ZET-a, sutra ide tamo na razgovor pa će vidjeti što će biti s javnim prijevozom.

Na zahtjev oporbe da Pavle Kalinić treba podnijeti ostavku, Bandić je rekao da za to nema potrebe. “Prije ću ja sebe smijeniti nego Pavla. Pavle će biti zadnji smijenjen. Napravio je toliko dobrih stvari ovom gradu da zaslužuje da bude na tom mjestu. Zaštićen je ko lički medvdjed”, odgovorio je Bandić

Komentiraj