BANDIĆ “Hasanbegović je velika perspektiva hrvatske politike”

Patrik Macek/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održao je u utorak konferenciju za novinare, na kojoj je komentirao jučerašnji prekid sjednice zagrebačke Gradske skupštine zbog nedostatka kvoruma. Bandić je na konferenciju stigao na štakama, te otkrio je da slomio gležanj i završio u Traumatološkoj bolnici.

“Ne bavim se Zlatkom Hasanbegovićem, želim mu puno uspjeha, on je jedan divan čovjek, velika perspektiva hrvatske politike, nešto veća od Darinka Kosora”, rekao je Bandić o izjavi Zlatka Hasanbegovića, a nije želio komentirati ni hoće li biti novih izbora.

“Mene nije Skupština izabrala, već građani, sunčeko moje drago. Ja se ne mogu baviti s tim koga je Skupština izabrala”, kazao je-. Upitam ima li većinu u Skupštini, kaže da će se to vidjeti na samoj Skupštini, a sjednica bi se trebala održati u ponedjeljak. “Vi bi htjeli da ja govorim o tome, ali ja pomičem granice, rušim stereotipe, radim na državnoj uljudbi ove zemlje i pravim međunarodne iskorake.. Ne da kao žmigavac razmišljam hoću li imati ruku ili dvije u Skupštini, to nije moj posao, ja imam toliko iskustva da se ja o tome ne brinem, drugi će se o tome brinuti”, poručio je, prenosi N1.

Rekao je i kako će Skupština odlučti hoće li biti izbora. “Ja sam vam još malo pa politički doajen, kao Tony Blair i Bill Clinton, mogu predavati operativnu politiku na Oxfordu, Cambridgeu i na FPZ-u koji sam slučajno završio. Ako ne budem operativan na nekoj drugoj poziciji, moguće da ću ubuduće i u Saboru djelova”, zaključio je zagrebački gradonačelnik.

Komentiraj