BANDIĆ: “Građani su sigurni, mostovi su sigurni”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je ustvrdio kako ne postoji problem zagrebačkih mostova. Pozvao je novinare na obilazak mostova i predavanje, a zatim i napao državnog tajnika u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja Željka Uhlira, a nije zaobišao ni ministricu obrazovanja Blaženku Divjak.

“Ne postoji problem mostova, neka inspekcija radi svoj posao, a gradonačelnik svoj. Dali ste mi šlagvort da obiđem mostove u sljedećih mjesec dana. Dobili ste sve napismeno, ali vi ne čitate nego dobijete naputak od svojih urednika. Građani su sigurni, mostovi su sigurni”, kazao je Bandić novinarima, prenosi N1.

UHLIR: “Inspekcija hitno treba utvrditi stanje mostova u Zagrebu”

Državni tajnik u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja željko Uhlir u petak je kazao kako je zabrinut zbog stanja mostova u Zagrebu. “Pozovete gospodina Uhlira da govori o mostovima, pravnik, to je isto kao da moja baba govori o Mount Everestu. Jeste vidjeli što gradonačelnik Bandić radi? Saniramo most Slobode, dogodila se rupa na Savskom mostu koji je za pješake. Bojim se kada pravnici, službenici moji do jučer, a sada državni tajnici, jer kad izgubiš izbore postaneš državni tajnik, kad govore rječnikom inženjera”, poručio je Bandić.

Ponovio je kako ministrica obrazovanja Blaženka Divjak krši zakon i da nabavlja tablete po duplo većoj cijeni. “Ili očekujem da me pozovu u Gajevu da širim dezinformacije ili da postupaju. Što se tiče Vlade izvrsno surađujemo”, dodao je Bandić.

Komentiraj