Pixell

Bandić glasao na zagrebačkoj Peščenici odmah po otvaranju birališta

Čelnik Koalicije za premijera, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić glasao je u nedjelju ujutro u 7 sati, na biračkom mjestu u Njegoševoj ulici 10 na zagrebačkoj Peščenici.

Bandić je na glasanje došao sa suprugom Vesnom, u pratnji kolega i prijatelja, a na pitanje novinara kako se osjeća, odgovorio je da se osjeća kao svaki dan.

“Pa ja se osjećam kao svaki dan. Najbolje ću se osjećati u ponedjeljak ujutro, u 6 sati, kada budemo polagali kamen temeljac za 600 stanova na Podbrežju”, izjavio je Milan Bandić, predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i čelnik Koalicije za premijera u kojoj je, osim njegove stranke još i Narodna stranka – Reformisti, Novi val – Stranka razvoja, HSS – Stjepan Radić i Blok umirovljenici zajedno.

“Inače, oko izbora, očekujem da ‘proradi kliker’ hrvatskim ljudima i da iziđu na izbore danas u što većem broju i da se prvi put nakon 26 godina dogode istinske promjene”, rekao je Bandić poručivši građanima “neka glasaju za bolju budućnost, a ne za bolju prošlost”.

Bandić je na glasanje došao čim su se otvorila birališta, a dok je glasao, u hodniku ga je strpljivo čekao njegov pas Rudi.

Komentiraj