Bandić: Dao sam nalog ravnatelju Arene da osigura slobodan termin za finale Davis Cupa

Igor Kralj/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u srijedu kako je dao nalog ravnatelju Arene Zagreb da osigura slobodan termin za finale Davis Cupa, koje je na rasporedu od 25. do 27. studenoga.

Na pitanje novinara hoće li se finale Davis Cupa igrati u Areni Zagreb, Bandić je rekao kako je “dao nalog ravnatelju Arene da osigura slobodan termin taj tjedan kad je finale Davis Cupa”.

Kazao je kako je bio u Bratislavi 2005. kada smo bili sretni jer smo ga osvojili, pobijedili Slovake, te da bi “bilo lijepo da se u Zagrebu pobijedi Argentince i da ponovno budemo zajedno”.

“Hrvatski teniski savez će zajedno s Gradom Zagrebom i Splitom odlučiti gdje će biti finale. Uglavnom, mi smo spremni prihvatiti taj najveći sportski događaj. Dao sam nalog da se oslobodi taj tjedan u Areni, a šta će biti, pustite to vremenu. Uglavnom, Zagreb želi biti domaćin, ima kapacitete i želimo to organizirati.  Ukoliko se donese odluka da to bude u Splitu, mi ćemo to poštivati i ići ćemo u Split gledati, pa ne mora sve biti u Zagrebu. Ali mi smo svoje napravili, meni je duša na mjestu, ja sam napravio ono što kao odgovoran čovjek trebam”, poručio je Bandić na konferenciji za novinare pod nazivom “Akti gradonačelnika” u Gradskoj upravi, koju je organizirao u povodu sjednice zagrebačke Gradske skupštine.

Komentiraj