“Vidim se u svakoj ulozi u kojoj mogu doprinjeti Hrvatskoj. Pa ako kroz 16 godina i pet mandata nisam potvrdio reference da budem budući premijer Hrvatske, pa tko je onda to napravio. Nitko u Hrvatskoj nije dobio dva mandata na čelu Hrvatske. Ja imam 5 mandata kao gradonačelnik. Bez mene neće moći formirati vlast. Spreman sam biti premijer”, rekao je Milan Bandić gradonačelnik Zagreba u razgovoru za televiziju N1.

Podsjetimo, gradonačelnik Bandić uhićen je u listopadu prošle godine u aferi Agram, a USKOK je pokrenuo niz istraga od kojih neke i to one za izmjene GUP-a, za pomoć inicijativi U ime obitelji, za nadstrešnice i Bundek fest imaju optužnice. Osim Bandića uhićen je čitavi niz njegovih bliskih suradnika od kojih su neki već dobili optužnice. Bandić tvrdi da mirno spava te gradi svoje političke ambicije.

“Svaka pozicija koju mi daju građani na izborima. Sve za građane – jer se nisam rodio pa neću ni umrijeti kao gradonačelnik Zagreba. Nakon mjesc-dva dana vidjet ćemo što i kako. Hrvatskoj treba pametna, energična ruka”, rekao je Bandić.

Komentiraj