Hina Dario GRZELJ/ dag

Bandić će s HDZ-om i strankom Brune Esih formirati većinu u Gradskoj skupštini

Uoči konstituirajuće sjednice zagrebačke Gradske skupštine u Staroj gradskoj vijećnici, iz Stranke Bandić Milan 365 – Stranke solidarnosti i rada u četvrtak su izvijestili da su “nakon stjecanja preduvjeta” s HDZ-om i strankom Neovisni za Hrvatsku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića počeli razgovore o formiranju skupštinske većine, kao i o budućoj suradnji klubova gradskih zastupnika većine.

“U nastavku započetih razgovora očekuje se dogovor o projektnim prioritetima od posebne važnosti za poboljšanje kvalitete života svih građana Grada Zagreba u predstojećem mandatnom razdoblju”, stoji u priopćenju.

Isto tako, nakon postizanja dogovora o programima od interesa za daljnji razvoj našega grada, utvrdit će se i modeli suradnje klubova skupštinske većine kako bi se osigurala stabilnost, koordiniranost i učinkovitost rada svih javnih službi Grada Zagreba.

“S obzirom na važnost Gradske skupštine Grada Zagreba kao drugog po važnosti predstavničkog tijela u Hrvatskoj, od iznimne je važnosti ubrzati procese postizanja dogovora kako bi se građanima Grada Zagreba pružale još kvalitetnije i brže javne usluge”, stoji u zajedničkom priopćenju stranke Milana Badića, HDZ-a i Neovisnih za Hrvatsku.

Komentiraj