Bačić ne smatra da je Božinović postupio neprimjereno

Predsjednik Kluba HDZ-a Branko Bačić u Dnevniku Nove TV je komentirao situaciju u kojoj je umjesto ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka na pitanja odgovarao ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Bačić ne smatra da je Božinović izgubio živce.

“Capak je sjajan epidemiolog o čijoj stručnosti govori njegov sjajan rad. Profesor Capak je rekao kako i na koji način on vidi postupanje kada dođe vrijeme izbora, a on će i njegov Zavod, na zahtjev DIP-a, dati svoje mišljenje i preporuke kako će se održati izbori, a samu proceduru izbora će provesti DIP koji će dati tehničke upute”, kazao je Bačić, dodavši da ne misli kako je Božinović postupio neprimjereno.

“Ja to mišljenje ne dijelim. Božinović je želio poslati jasnu poruku da je Stožer stručno tijelo i da oni ne odgovaraju na politička pitanja”, smatra Bačić, naglasivši kako o Capaku najbolje govore njegovi rezultati.

“Mislim da moramo biti presretni da je ovakav čovjek na čelu Zavoda”, poručio je.

“Penava je moj stranački prijatelj i znam da je ova Vlada napravila iznimno puno za Vukovar. Više nego i jedna vlada. To Penava cijeni.  Očekujem da će on shvatiti da su pred nama izbori. On je još uvijek član HDZ-a i nadam se da će to tako biti i dalje”, izjavio je Bačić.

 

Komentiraj