BAČIĆ “Na Klubu nije bilo riječi o Mercedesu”

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić u srijedu je, nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a u Saboru, dao kratku izjavu za medije.

Bačić navcodi kako na sastanku nije bilo riječi o luksuznom mercedesu parkiranom u dvorištu ministrice Gabrijele Žalac. “O Mercedesu nismo govorili. Čuli smo izjavu i nikakva dodatna pitanja nismo je pitali”, rekao je Bačić novinarima u Saboru.

Žalac je, podsjetimo, jutros kazala kako je luksuzni Mercedes u dvorištu od njenih roditelja. “Ne razumijem zašto se digla tolika prašina. Kada auto koji kupim bude u mom vlasništvu prijavit ću ga u imovinskoj kartici”, kazala je ministrica.

Dodala je kako je auto parkiran u njenom dvorištu jer je njen brat parkirao kod roditelja, pa tamo nema mjesta. “On je rentan kroz ugovor u najmu, a vjerojatno će ga kupiti”, rekla je ministrica. Nakon toga je ipak rekla da će morati pitati roditelje hoće li ga otkupiti.

Automobil je u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car šibesnskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja, a Žalac kaže kako ‘poznaje Stojanovića, i poznavat će ga do kraja života’

Komentiraj