EPA/YOAN VALAT

BABIĆ NAKON POBJEDE “Svašta se piše, a nitko ne spominje da smo ovdje došli bez petorice startera”

Hrvatski izbornik Željko Babić poručio je nakon pobjede u osmini finala Svjetskog prvenstva nad Egiptom kako je Hrvatska imala kontrolu tijekom cijele utakmice.

“Početkom drugog dijela imali smo napadačkih problema, ali stavili smo sedmog igrača i to smo anulirali”, rekao je Babić dodajući kako su se njegovi igrači borili i jako željeli pobjedu. Igra se u drugom poluvremenu usporila, smatra babić, zbog umora igrača.

“Ja sam manje rotirao i nismo imali igrača koji bi trebao istrčati kontru. Držali smo jaku obranu po cijenu tranzicije”, objasnio je dodajući da je brza Hrvatska i dalje ‘naš specijal’. “U prvom smo poluvremenu gledali superbrzu Hrvatsku”, rekao je Babić za RTL.

Na pitanje je li zadovoljan sedmim igračem, Babić odgovara: “Sveti sedmi igrač!” Naglasio je kako je Hrvatska ostvarila prvi cilj – četvrtfinale. “U Francusku smo došli bez četvorice startera, a Duvnjak nije odradio nijedan trening. To hrvatska javnost mora znati. Svašta se piše, a nijednom se nije spomenulo da smo ovdje došli bez praktički petorice startera”, poručio je izbornik i pohvalio Venia Loserta koji je rotirao Pešića u momčad.

Komentiraj