Austrijski mediji: Luku Sučića napali navijači nakon utakmice

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Red Bull Salzburga Luka Sučić napadnut je na benzinskoj postaji nedaleko Beča nakon što je minimalne pobjede nad Rapidom.

Policija i klub Red Bull Salzburg potvrdili su incident agenciji APA, a bečki Rapid je osudio ‘bilo kakav i sve vrste napada’, javlja agencija APA. Kako navode austrijski mediji, 19-godišnjeg Sučića jednog od članova klupskog stožera koji je bio s njim napali su ‘navijači’ Rapida, no nisu ozlijeđeni. Policija traga za nepoznatim navijačima.

“Zbog obveze podvrgavanja doping testu mladi hrvatski reprezentativac nije se vratio u Salzburg momčadskim autobusom nego s članom klupskog stožera u njegovom osobnom automobilu. Kada su se zaustavili na benzinskoj postaji Steinhäusl, jedini strijelac na utakmici protiv Rapida i njegov suputnik bili su napadnuti”, piše austrijski list Krone.

Policija nije htjela ni potvrditi ni opovrgnuti napise iz medija da su napadači bili navijači Rapida. Glasnogovornica policije izjavila je da su napadači udarali automobil te u njega ulijevali tekućinu.

“Apsolutno ne toleriramo i najoštrije osuđujemo bilo kakav napad, posebice na nogometaše, suce ili dužnosnike, ali i na bilo koga drugoga. Nadamo se da su igrač i član stožera dobro i jako nam je žao zbog incidenta”, navodi se u priopćenju Rapida, koji ističe da se nada brzom rješenju i informaciji od vlasti.

Komentiraj