Autoklub Siget oglasio se o Škari

Nakon što je bivši HDZ-ov saborski zastupnik Damir Škaro uhićen zbog optužbe za silovanje, priopćenjem su se oglasili iz Autokluba Siget. navode kako je Škaro i dalje njihov predsjednik.

“Damir Škaro na čelo Autokluba Siget čiji je predsjednik i danas, dolazi 2004. godine. Za predsjednika je jednoglasno izabran na izbornoj Skupštini.

Njegova je funkcija volonterska, a profesionalno se radi o osobi visokih managerskih sposobnosti, čiji je doprinos razvoju i rezultatima Autokluba Siget nedvojben.

Autoklub Siget danas je najveći autoklub u Hrvatskoj, kojeg odlikuje najviša razina kvalitete i usluge, o čemu svjedoči više od 35.000 članova i više od 100.000 korisnika usluga.

Nemamo nikakvih saznanja o informacijama vezanim za g. Damira Škaru, objavljenim u medijima, te molimo da o ovoj temi kontaktirate nadležne državne institucije”, navodi se u priopćenju koje je dobio Index iz najvećeg autokluba u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Damir Škaro uhićen je jučer ujutro pri ulasku u Hrvatsku nakon što ga je zaposlenica Autokluba Siget prijavila za silovanje u kolovozu.

Komentiraj