Auguste u KSET-u obilježavaju pet godina benda

Nacional

Gordana Marković i Ivana Lulić čine glazbeni dvojac Auguste, a upravo su objavili singl i spot ‘’Trebam malo’’. Pjesmu će odsvirati u zagrebačkom klubu KSET 21. travnja, kad će djevojke koncertom obilježiti pet godina postojanja benda. Auguste su objavile jedan studijski album “Sve što je nekada bilo važno” sredinom listopada 2015. koji je producirao Tomislav Franjo Šušak, producent i novog singla “Trebam malo”.

“Nakon što je debitantski album ‘Sve što je nekada bilo važno’ bio zastupljen na svim važnijim glazbenim pregledima, snimamo novi materijal koji će biti objavljen najesen. Ljestvica je postavljena poprilično visoko i u novim pjesmama već se osjeti zreliji pristup. Prije pet godina nismo imale viziju u kojem će se smjeru razvijati naša glazba i hoće li to postati nešto ozbiljno ili ćemo nastaviti svirati tu i tamo za sebe. Dogodili su se mali i veliki festivali, dogodila se nominacija za Porin, dogodile su se lijepe suradnje i mnogi nastupi pa se baš veselimo što ćemo sve to proslaviti u KSET-u. Najbolje stvari tek slijede”, rekla je za Nacional Ivana Lulić.

Gordana Marković kaže da su Auguste trenutačno negdje na pola puta snimanja novog albuma. “U godini kada obilježavamo pet godina postojanja Augusta, drago mi je da će izići i naš drugi album, a nadam se da će nakon KSET-a uslijediti još datuma s novim koncertima. Želja nam je nastupati što više jer baš uživamo u tome, a tako i najbolje dolazimo do nove publike”, zaključila je Gordana Marković.

Komentiraj