Hina, Youtube, RTL

AUDIO SNIMKA: Poslušajte kako Bandić grubo vrebalno napada novinarku Mirjanu Hrgu

Nacional vam donosi audio snimku na kojoj gradonačelnik Zagreba Milan Bandić grubo verbalno napada novinarku RTL-a Mirjanu Hrgu.

Podsjetimo, Bandić je prije dva dana gostovao kod Mirjane Hrge u emisiji RTL Direkt, gdje je vidno iznerviran i nervozan više puta napao voditeljicu.

No, ta priča je danas, čini se, dobila svoj nastavak. Naime, na snimci, koju smo dobili od anonimnog izvora, čuje se evidentno iznervirani zagrebački gradonačelnik koji urla na novinarku Hrgu, nakon što su se kamere ugasile.

bandic-hrga

Portal Index.hr objavio je danas transkript audio snimke kojeg prenosimo u cijelosti:

“Pa dajte molim vas, daj se smiri. Daj se dozovi pameti. Nemoj prodavati svoje ja za ništa”, govori Bandić u studiju nakon emisije.

“Proživi tri dana kao svoja, što bi selo reklo. Kako vas nije sram. Pozovete me kao gradonačelnika Zagreba u emisiju i onda lažete”, viče vidno iznervirani Bandić.

“Ma što lažemo?”, čuje se Hrga.

“Pa lažeš da nema toalet papira u vrtićima. Pa ‘ko si ti meni da ti mene ovdje sučeljavaš. Pa ti si se malo digla, previše si se digla”, govori Bandić kojemu je priča o vrtićima u emisiji očito ostavila gorak dojam.

“Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govorit”, bezobrazan je Bandić na što mu Hrga pokušava nešto reći, ali zagrebački gradonačelnik je prekida.

“Što si dobila to si i tražila”, viče Bandić na što se čuje kako se Hrga udaljuje.

Potom Bandić govori nešto nerazgovijetno. “Kad budeš imala djecu onda mi govori”, viče Bandić Hrgi koja se očito već udaljila.

“Hvala”, sarkastična je Hrga.

“Hvala tebi”, govori iznervirani Bandić.

Za komentar smo pitali Mirjanu Hrgu, ali nam je rekla da ne želi ništa komentirati.

Komentiraj