Ivan Ivanišević

Atraktivan interijer preuređenog CineStar kina u splitskom Joker centru

 

CineStar je odlučio potpuno renovirati svoju drugu lokaciju u centru Splita, kino u Joker centru, kako bi posjetiteljima ponudio vrhunsko iskustvo.

Renovacije je trajala šest mjeseci. Blagajna je značajno pomaknuta u prostor centra, slijedi prostran i visok lobby za ulaz u dvoranu. Crno-bijeli zidovi su udahnuli novu i dinamičnu atmosferu. Za usklađivanje mnogo raznih materijala, boja, stilova i cjelokupno uređenje su bili zaduženi poznati dizajneri interijera – Dean Franić i Saša Šekoranja. Spomenuti dvojac pazio je da se detaljima u prostoru spoje razne umjetnosti, od one filmske i književne do arhitektonske i grafičke.

“Željeli smo napraviti odmak u dizajnu ovog lijepog gradskog kina prema eklektičnom smjeru, sve dvorane su različite, slijede svoju priču vezano za film i lokalitet”, rekli su iz Studija Franić Šekoranja.

Prvi splitski multipleks ima pet dvorana. U svim dvoranama postavljen je novi tepih, nove zidne tapete i dizajnerska rasvjeta čime je ostvaren zanimljiv spoj interijera s materijalima, tkaninama, koloritom i uzorcima. Jedna od dvorana doživjela je potpunu transformaciju te je u nju ugrađen potpuno novi ekskluzivan koncept za djecu. Riječ je o specijaliziranoj dječjoj kino dvorani s igraonicom i toboganom.

Filmska avantura u Kids dvorani počinje igrom u trajanju od 20 minuta prije početka filma. Uz stijenku  zida nalazi se velika konstrukcija koja se sastoji od niza sadržaja za igranje ukomponiranih u jedinstvenu zonu za igranje. Ova dvorana u večernjim terminima postaje primjerena za odrasle posjetitelje. Uz dvoranu je preuređena postojeća rođendaonica, koja se proširila i pregradila.

Radilo se i na uređenju VIP zone, nabavljen su nova sjedala, ležajevi i suvremeni projektor. CineStar kino u velikom splitskom centru se otvara 20 kolovoza.

Komentiraj