Pogledajte atraktivan azijski električni model Honde Everus VE-1

Screenshot YouTube

Honda Everus VE-1 je atraktivan azijski model modernog električnog SUV vozila. Na internetu i platformi YouTube se ističe da je Everus prvenstveno namijenjen za mlađe urbane generacije.

Dvostruka baterija ima veliki kapacitet od 53.6 kWh. Naglašava se kako se uz jedno punjenje i odgovarajući način vožnje, dostiže udaljenost i do 400 kilometara. Baterija je važna i za sportske perfomanse ovog vozila, motor je standardiziran na snagu od 120 kW ili 161 ks. Sportski način vožnje se odabire pritiskom na tipkalo. Električni SUV prikuplja elektricitet prilikom kočenja ili aktivnije vožnje i sprema ga za kasnije korištenje.

Azijsko tržište se dijeli po regijama pa razne izvedbe pojedinih serija stižu samo u određene dijelove. Ovo je novi dokaz da su hibridni i električni pogon budućnost prometa, jer stalno dolaze nove inovacije i modeli vozila uz poboljšane karakteristike.

Čvrst i dinamičan dizajn, moderni sustavi za sigurnost pri vožnji, kamera i potpora za povezanost su danas postali uobičajeni dio opreme raznih vrsta automobila, kros modela, luksuznih terenskih vozila…

Komentiraj