ATLETICO SE OBRUŠIO NA GRIEZMANNA I BARCELONU: “To je nepoštovanje”

Atletico Madrid je optužio Antoinea Griezmanna i Barcelonu zbog ‘nepoštovanja’ i otrkili da je aktualni španjolski prvak još u ožujku započeo pregovore s njihovim napadačem.

Atletico je priopćio kako su zgroženi ponašanjem i njihovog napadača, a posebno Barcelone. Griezmann je još u svibnju objavio kako će ovog ljeta napustiti Atletico.

Francuski reprezentativac je u 180 nastupa za ‘rojiblancose’ postigao 94 gola, a španjolski mediji su mu već odjenuli dres Barcelone. U svom ugovoru Francuz ima otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura, a Atletico kaže kako Barcelona želi odgodti plaćanje i da su s Griezmannom razgovarali još prije nekoliko mjeseci.

Ističu kako je tada odgovor Atletica bio negativan. “Ponašanje Griezmanna i barcelone pokazalo je veliko nepoštovanje prema klubu i njgeovim navijačima”, naveli su u priopćenju.

Nakon sastanka u svibnju na kojem im je Grizemann rekao da odlazi iz kluba, saznalo se da Barcelona i napadač pregovaraju već nekoliko mjeseci. Iz Atletica ističu kako je to protivno svim pravilima i integritetom nogometa.

U petak je Barcelonin predsjednik Josep Bartomeu rekao kako je prvi kontakt s Griezmannom bio u četvrtak. “Nikada ne pregovaramo s igračima drugih momčadi”, dodao je.

Komentiraj