Atlético Madrid: Grbić ima koronavirus

Hrvatski vratar Ivo Grbić (24) ima koronavirus pa zbog toga nije bio u sastavu Atlético Madrida koji je u subotu sa 3-1 pobijedio Elche te ostao na vrhu ljestvice španjolskog nogometnog prvenstva.

“Naš igrač Ivo Grbić podvrgnuo se testiranju PCR testom uoči utakmice s Elcheom, a analiza je pokazala da je pozitivan na Covid-19. Naš vratar ne pokazuje simptome te ostaje izoliran u svom domu u karanteni. Na taj način ispunjava protokol kojeg je propisala javna zdravstvena služba”, priopćio je Atlético.

Dva dana ranije Grbić je debitirao za madridske crveno-bijele među koje je stigao prije četiri mjeseca iz zagrebačke Lokomotive.

Atlético je u srijedu u prvom kolu španjolskog kupa pobijedio u gostima četvrtoligaša Cardassar s 3-0. Grbić je, bez puno posla, proveo svih 90 minuta među vratnicama.

“Sretan sam. Ispunio mi se san. Debitirao sam za Atlético pa sam jako zadovoljan. Zahvalan sam Bogu, svojoj obitelji, igračima, treneru te svim ljudima u klubu”, izjavio je tada na travnjaku po završetku susreta.  “Prije utakmice su mi svi rekli da uživam. Ovo je momčad puna sjajnih osoba. Presretan sam ovdje, u ovom velikom klubu, sve je sjajno”, bio je dodao.

On je pričuva 27-godišnjem slovenskom reprezentativcu Janu Oblaku.

Komentiraj