Asus

ASUS Republic of Gamers predstavio G20CB

Small-form-factor gejming desktop s Intel Core procesorom šeste generacije, NVIDIA GeForce grafikom i brzim pristupom podacima idealan je za nezaustavljiv 4K / UHD gejming

ASUS Republic of Gamers (ROG) danas je predstavio G20CB, kompaktan i snažan 9.5-litreni gejming desktop dizajniran za dominaciju small-form-factor segmentom. ROG G20CB sadrži Intel® Core™ i7 procesor šeste generacije i NVIDIA® GeForce® GTX™ grafiku za izvrsne igračke i multitasking performanse. ROG G20CB ima agresivan dizajn kućišta s mat crnim finišom i LED efektima s prilagodljivih osam milijuna boja.

Intel Core performanse i NVIDIA GeForce grafika

ROG G20CB je 9.5-litreno gejming kućište opremljeno Intel Core i7 procesorom šeste generacije i NVIDIA GeForce GTX 980 grafikom. NVIDIA GeForce grafika uvodi gejmere u nevjerojatan svijet boja i vizuala 4K/UHD rezolucije; a podržava i izlaz na do tri HD monitora, dok četvrti može biti dodan putem HDMI veze.

ROG G20CB je dostupan u nekoliko konfiguracija, čak i sa specifičnim SSD-om. Najnoviji M.2 PCIe® Gen 3 x4 SSD omogućuje pristup podacima brzinom do 2Gbit/s, što je četiri puta brže nego kod SATA SSD-ova. DDR4 SDRAM osigurava brzine do 2.1GT/s.

Učinkovito hlađenje

Unatoč kompaktnom 9.5-litrenom kućištu, ROG G20 je dizajniran bez vidljivih vanjskih ventilatora i s integriranim termalnim sistemom. Ima i skriveni kanal protoka zraka koji osigurava učinkovito upravljanje toplinom, dok dva interna ventilatora, kao i bakreni ventilatori pomažu pri odvođenju topline. G20 nije samo moćan već je i tih zahvaljujući samo 22dB u stanju mirovanja, što je tiše nego u tipičnoj knjižnici.

Dizajniran za gejmere

G20 odlikuje smion dizajn s mat crnim finišom, agresivnim linijama i prilagodljivim svjetlosnim efektima koji prikazuju do osam milijuna boja. Pored toga, dodana su i dva nova režima – režim s više boja mijenja boje periodično, dok režim za glazbu sinkronizira LED efekte s jačinom zvuka.

Ekskluzivna Aegis II aplikacija za upravljanje performansama sustava poboljšava igračko iskustvo tako što omogućuje korisnicima da prate opterećenje procesora i memorije i status otpreme i preuzimanja datoteka. GameAlive omogućuje gejmerima da snimaju, editiraju i podijele svoj gameplay video na društvenim mrežama, dok Boost Launcher automatski oslobađa CPU i RAM resurse kako bi osigurao igru bez ometanja.

Raniji G20 modeli su dobitnici mnogih međunarodnih priznanja poput CES 2015 nagrada za najbolju inovaciju, 2015 iF Nagrada za dizajn i 2015 Taiwan Excellence Gold nagrada.

Komentiraj