Mikronis

Asus ima laptop za svakoga

Prijenosna računala renomiranog tajvanskog prozvođača Asusa mogu se u Mikronisu do 11. listopada nabaviti uz popust od 5% do 50%

Strugalica ide dalje! Kako smo već pisali, Mikronis je prvi u Hrvatskoj pokrenuo inovativnu akciju u kojoj se računalo može kupiti uz popust koji iznosi minimalno 5%, ali on može iznositi i 10, 20, 30, 40 ili čak 50% – pola cijene računala. Naime, prilikom kupovine kupac dobiva „strugalicu“ – karticu na kojoj je, kao na srećkama, brojka napisana ispod neprozirnog sloja kojeg treba ostrugati da bi vidio točan iznos popusta. Ova inovativna prodajna akcija naišla je na veliko zanimanje kupaca, pa se produžuje: od 28. rujna do 11. listopada vrijedi za kupce prijenosnih računala Asusa u Mikronisovoj trgovini u Novoj cesti 166 u Zagrebu.

Asus je jedan od najvećih proizvođača računala na svijetu, a najkonkurentniji je upravo u segmentu prijenosnih računala. Vrh njegove ponude čine prijenosnici iz serije ROG (Republic of Gamers), snažne „mrcine“ namijenjene pasioniranim ljubiteljima računalnih igara. Među njima izdvajamo beskompromisni G751 s 17″ ekranom i TurboMaster tehnologijom koja omogućuje overclocking grafike. Dvostruki ventilatori omeđeni crvenim rešetkama daju mu poseban, prepoznatljiv izgled, ali i brinu se da se „nabrijani“ sustav ne pregrije.

U vrhu Asusove ponude, ali uz nešto umjerenije cijene (sa četiri znamenke) nalaze se i ultraprijenosna, tanka i lagana prijenosna računala serije ZenBook, kao i multimedijalna računala serije N. Među njima izdvajamo N751JX, model koji nudi nezaboravan audiovizualni doživljaj uz glatki prikaz Full HD grafike na 17″ ekranu i moćan zvuk iz SonicMaster Premium vanjskog zvučnika s ICEpower digitalnim pojačalom.

Na suprotnom kraju cjenovnog spektra nalazi se Transformer Book, laptop koji se može koristiti i kao tablet: dovoljno je pritisnuti na tipku i izvući ekran iz podnožja u kojem se nalazi tipkovnica. Model T100 je zahvaljujući niskoj cijeni jedan od najprodavanijih PC-a posljednjih godina, no ako želite jače performanse možete odabrati zahtjevnije modele T200 i T300. Mikronis ukupno nudi više od 50 različitih modela Asusovih prijenosnih računala – svi su oni sad na popustu i svi mogu među njima odabrati model baš za sebe.

 

Više informacija: www.mikronis.hr

Komentiraj