Trodnevno događanje Art Festival Zen Opuzen, koji traje od 30. lipnja do 2. srpnja, okupit će poznate ulične umjetnike iz zemlje i regije.

Cilj trećeg po redu festivala urbane kulture je oživjeti fasade Grada Opuzena kroz raznovrsno druženje s građanima i gostima. Domaću ekipu predvode Lonac, Lunar, Modul, Bare, Hana. Oni će zajedno s kolegama iz Francuske, Bosne i Hercegovine, Srbije, pokazati svoju vještinu aerosol crtanja te druge umjetničke tehnike.

Popratni umjetnički program će se održavati na opuzenskim ulicama i parkovima. Čekaju vas Mane Mei, umjetnica Artitude, kipar Nikola Faller, Nikolina Majdak, redatelj Žare Batinović koji predstavlja izložbu fotografija ‘Iz ruke’…

Za glazbeni dio eventa su odgovorni psihodelični surf rock band Dog’s Beach, glazbenik i performer Zoran Jambrešić, DJ-i Kuna u Oblacima, ZAK, Kozmo i drugi.

Ulaz na festival je besplatan, a svi željni vikend avanture u prirodi mogu u Art Parku nabaviti karte za organizirani prijevoz, smještaj, hranu i ostale aktivosti.

Komentiraj