Aromara

AROMARA GYNO PRO Prirodno i učinkovito riješenje za vaginalne upale

Na AROMARA LADIES DAY-u predstavljen je proizvod GYNO PRO, prirodno i učinkovito rješenje za vaginalne upale bez neželjenih nuspojava te je ponovo otkriveno djelovanje aromaterapije u službi zdravlja i ljepote.

Osnivačica i vlasnica tvrtke Aromara, mag.pharm. Mara Doljak, osobno je predstavila novi proizvod za njegu ženskog tijela GYNO PRO – potpuno prirodni preparat sa 100 posto aktivnih supstanci (eterična i bazna ulja). Mogu ga koristiti žene svih dobnih granica, kao i rizične skupine poput trudnica i dojilja bez straha od negativnih nuspojava. Ljekovito djelovanje sastavnica GYNO PRO-a potvrđuju i međunarodna znanstvena istraživanja, a kako ne sadrži kortikosteroide i sintetske antibiotike dopušteno je koristiti ga u duljim vremenskim periodima.

Tvrtka Aromara d.o.o. više od dvadesetipet godina pruža prirodna i učinkovita riješenja za najčešće zdravstvene probleme. Brendove sa prepoznatljivim Aromara znakom već četvrt stoljeća hvale stručnjaci i javnost.

U odabir, pripremu i namjenu prirodnih eterična ulja vrhunske kvalitete, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja, liniju za njegu tijela i masažu te hidrolate i maslace uloženo je puno ljubavi, stručnosti i visok standard kvalitete.

Aromara je na tržištu prepoznata kao sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način.

Proizvodi kuće Aromara u Hrvatskoj su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te putem webshopa na internetskoj stranici http://aromara.hr/.

Zdrava i samopouzdana žena je lijepa žena!

Aromara
Aromara
Aromara
Aromara

Komentiraj