Armada: ‘Kupovina pretplate za svakog navijača označava jedan od dokaza vjernosti svome klubu’

Klub navijača Armada je putem društvene stranice ‘Facebook’ izdao priopćenje u kojem poziva sve navijače Rijeke da kupnjom pretplate iskažu podršku momčadi.

Podsjetimo, zbog trenutne epidemiološke situacije u državi, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je na prijedlog Natjecateljske komisije i Radne skupine za povratak nogometa donio odluku da se jubilarno trideseto izdanje Prve HNL do daljnjeg igra bez gledatelja na stadionima. S obzirom na razna događanja koja se u državi i dalje održavaju (u epidemiološki diskutabilno ispunjenim uvjetima), dio javnosti i navijača ovu odluku Saveza smatra epidemiološki nedosljednom i neutemeljenom.

Nastavno na odluku Saveza i stanje stadiona Maksimir Dinamo je prvi klub prvoligaškog društva koji je zbog trenutne situacije odlučio da za sezonu 20/21 do daljnjega neće prodavati godišnje ulaznice.

Priopćenje Armade prenosimo u cijelosti.

Armada već desetak godina, puno prije vremena kada se tražila ulaznica više, potiče sve navijače na kupovinu pretplata. Nekada podno stijena inicirali smo zajedničke kupovine pretplata i to u situacijama kada je klub brojao stotinjak pretplatnika, a novaca nije bilo ni za osnovne troškove kluba.

Kupovina pretplate za svakog navijača označava jedan od dokaza vjernosti svome klubu jer nije cilj imati od toga pogodnosti, rezervirano mjesto ili nešto treće nego pokazati da želiš biti uz svoj klub cijelu godinu, bez obzira na rezultat, spriječenost ili neku višu silu.

Pokazati da Rijeka nije i neće biti sama, ma gdje god i kada god igrala. Posebno u ovim trenucima treba pokazati da smo uz klub kada je najava da će tribine ili biti zatvorene ili uz ograničen kapacitet. Pokažimo vjernost svome klubu i u ovoj specifičnoj situaciji kada ne možemo biti u prvom redu na tribinama već tražeći načine da se nas glas čuje.

Sigurno će i osvajačima kupa biti dodatan podstrek kada vide da navijači vjeruju u njih iako neće konzumirati mjesto na tribinama od prvog kola. Navijač uvijek treba pomoći klubu, bez obzira na situaciju, a ovo je zaista posebna situacija da pokažemo kako smo uz našu Rijeku!!

Cijena cijelogodišnje pretplate za sjevernu tribinu za 18 domaćih utakmica Prve HNL samo za članove HNK Rijeka i Armade:
Do 16 godina – 180 kuna,
Odrasli preko 16 godina – 360 kuna.

Rijeka novu prvoligašku sezonu otvara srazom protiv novog prvoligaša Šibenika, koji će na Rujevici gostovati u subotu 15. kolovoza s početkom u 17 sati i 55 minuta.

Komentiraj