Matija Habljak/PIXSELL

ARKANOV KUM PALMA “Ne odričem se Bandića i ne ljutim se”

Lider Jedinstvene Srbije i predsjednik Skupštine općine Jagodina Dragan Marković Palma, izjavio je za N1 da se ne ograđuje od prošlotjednog susreta sa Milanom Bandićem, iako se gradonačelnik Zagreba javno ispričao hrvatskoj javnosti jer, navodno, nije znao za doo Palmine prošlosti i njegovu vezu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

 “Ne mogu zamjeriti Bandiću jer više od 700 objava napada na njega je bilo na portalima. On je dobar čovjek i sposoban, ali su ga napali. Ne zamjeram mu. Ne ograđujem se od viđanja s njim i ne ljutim se, razumijem ga u potpunosti”, izjavio je Marković.

Na pitanje je li Bandić znao sve o njemu kad ga je pozvao u goste, Marković odgovara: “Siguran sam da on zna tko sam ja”.

“Ako nekoga pozovete u goste onda trebate znati sve o njemu. Nisam učestvovao u ratu, nisam ništa loše napravio nijednom Hrvatu, osim da mi je smetalo što je protjeran srpski narod iz Hrvatske”, rekao je Palma.

Dodao je da se nije čuo sa Bandićem od susreta u Zagrebu i ponovio da ostaje poziv gradonačelniku Zagreba da poseti Jagodinu iduće godine.

“Na njemu je da odluči. Moja namjera je vrlo iskrena, ponudio sam da dođe tisuću Hrvata u središnju Srbiju, da studenti dođu. Ne želim da se svađamo, želim da surađujemo, da djeca naša ne zaborave šta je bilo, ali da idemo naprijed”, poručio je Marković.

Komentiraj