ARIANA GRANDE O ZLOSTAVLJANJU ‘Uvjerili su nas da su seksualne aluzije kul. Terapija bi trebala biti uključena u dječje ugovore’

Autor:

Podcrushed / Planet / Profimedia

Pop zvijezda Ariana Grande progovorila je o problematičnim iskustvima sa snimanja serija u kojima je glumila kao tinejdžerica

Grande je rekla da su producenti Nickelodeona rekli ekipi Victoriousa, da su aluzije koje su snimali kao djeca glumci “cool”.

Ovo je prvi put da je pjevačica progovorila o svojim iskustvima u seriji nakon što je dokumentarni film Quiet on Set: The Dark Side Of Kids TV razotkrio neka od neprimjerenih ponašanja koja su se događala na mreži za djecu 1990-ih i 2000-ih, od kojih je najznačajnije da je glumac Drake Bell iz serije Drake and Josh ispričao da ga je početkom 2000-ih seksualno napastvovao Nickelodeonov trener dijaloga Brian Peck.

Također, nakon optužbi da je postojalo emocionalno nasilje na setu, bivši TV producent Nickelodeona Dan Schneider podnio je tužbu za klevetu uz navod da je serija Quiet On Set “nepopravljivo oštetila” njegov ugled.

Dokumentarac je ove godine uzburkao je industriju zabave, prisilivši publiku i glumce da preispitaju jesu li određene scene u dječjim TV emisijama u to vrijeme uopće bile prikladne. Quiet on Set istaknuo je kako su serije poput Victorious uključivale scene u kojima su dječje zvijezde glumile scene sa seksualnim aluzijama.

U razgovoru s Penn Badgley u emisiji Podcrushed, Grande je rekla da “ponovno obrađuje” vrijeme koje je provela u seriji. “Govoreći konkretno o našoj seriji, mislim da je to nešto za što smo bili uvjereni da je cool stvar. Pomaknuli smo granicu svojim humorom, a aluzije su bile kao… Uvjerili su nas da je to kul diferencijacija”, rekla je ne referirajući se na određenu scenu ili šalu.
“Sve se dogodilo tako brzo, a sada, gledajući unatrag na neke od isječaka, mislim: ‘Dovraga, stvarno? O sranje.’ Razmišljam o tome što bi bilo kad bih imala kćer“, dodala je i istaknula potrebu da je važno da postoji sigurno okruženje za dječje glumce. Predložila je da bi terapeutsko savjetovanje dva ili tri puta tjedno trebalo biti uključeno u ugovore dječjih zvijezda kako bi se lakše nosili s tom naglom slavom.

Dokumentarac o Britney Spears pokrenuo zastrašujuće ispovijesti dječjih zvijezda

Mnogi mladi ljudi nemaju podršku koja im je potrebna dok glume na toj razini tako mladi”, rekla je Grande i dodala kako bi osim obavezne terapije, roditelji trebali imati dopuštenje “da budu gdje žele biti” jer su mogli samo ponekad doći na set dok je ona glumila.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.