ARENA CENTAR: Umjetničke božićne kugle i Crveni nosovi za bolesnu djecu

Arena Centar

Arena Centar i Hrvatsko udruženje likovnih umjetnika odlučili su donacijom 50 kugli renomiranih hrvatskih umjetnika prikupiti sredstva za Crvene nosove klaunovedoktore.

Za svoj peti rođendan Arena Centar odlučila je svim svojim posjetiteljima osim dobre zabave i kvalitetnog kupovanja ponuditi nešto više. Tako je dogovorena suradnja s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika, a Arena Centar postala je prava mala umjetnička galerija.

U Areni je tako predstavljeno 50 božićnih kugli koje su, između ostalih, oslikali Tomislav Buntak, Josip Zanki, Tomislav Ostrman, Matko Vekić, Siniša Reberski, Miron Milić, Predrag Todorović, Martina Miholić, Gordana Bakić, Lav Paripović, Ivona Jurić, Duje Jurić, Martina Grlić, Grgur Akrap, Ivan Prerad, Maja Rožman i mnogi drugi.

Arena Centar i HDLU odlučili su pokrenuti donacijsku akciju, kojom će se sve božićne kugle dati u zamjenu za donaciju, a sredstva donirati Crvenim nosovima klaunovimadoktorima.

Misija Crvenih nosova klaunovadoktora jest donijeti osmijeh i životnu radost djeci u bolnicama te teško pokretnima i nepokretnima u domovima za starije. Crveni nosovi pružaju psihosocijalnu podršku bolesnima, nemoćnima i zaboravljenima, prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama…

Arena Centar, HDLU i Crveni nosovi pozivaju tvrtke da se uključe u ovu lijepu, motivirajuću akciju te u vrijeme darivanja i božićne čarolije doniraju sredstva koja će mnogima Božić i praznike učiniti sretnijima.

“Arena Centar je u suradnji s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika i udrugom Crveni nosovi pokrenuo akciju u kojoj će uz posjete Crvenih nosova 50 umjetničkih kugli biti donirano  dječjim bolnicama i domovima za starije i nemoćne. Drago nam je da možemo biti dio priče koja pomaže drugima jer vjerujemo da kroz ovakve projekte možemo donijeti puno pozitivnih promjena, a tužne ljudske sudbine učiniti ljepšima u blagdanima koji su pred nama. Hvala svima koji su prepoznali vrijednost akcije, svima koji su se uključili, ali i svima onima koji će kroz svoje donacije mnogoj djeci izmamiti osmijeh na lice i njihova srca ispuniti srećom i ljubavlju”, rekla je direktorica marketinga Arena Centra, Sanja Vladović.

Komentiraj