Ardian Ismajli karijeru nastavlja u Serie A

Stoper Hajduka i reprezentacije Albanije Ardian Ismajli karijeru nastavlja u novom članu Serie A Speziji. Tu vijest je za portal Panorama Sport potvrdio agent igrača Erkan Sulejmani. Hajduku bi trebala pripasti odšteta od 3 milijuna eura, a Ismajli će potpisati ugovor na četiri sezone u kojima će ukupno zaraditi 4,2 milijuna eura.

“Da, istina je. Nakon tri dana razgovora odlučili smo da će Ardian ići u Speziju. Pregovarali smo i s Beneventom, ali Spezija nas je uvjerila oko svoje ponude te je postigla dogovor s Hajdukom”, rekao je Sulejmani.

23-godišnjak bi na liječničke pregledu u Italiju trebao otići nakon reprezentativne akcije u kojoj Albanija koju vodi Edoardo Reja u sklopu Lige nacija igra s Bjelorusijom i Litvom. Ismajli će zbog ozljede propustiti susret u Minsku, ali još uvijek nije otpao za sraz u Tirani koji je na rasporedu 7. rujna.

Ismajli je član Hajduka od veljače 2016. godine kada je pristigao iz 2 Korrikua, a za Bile je u proteklom periodu upisao 93 nastupa u kojima je postigao 2 gola. Prvotno je igrao za Kosovo da bi potom prihvatio poziv Albanije u čijem je dresu dosad nastupao u 11 utakmica.

Spezija je promociju u Serie A izborila putem doigravanje u kojem je u finalu bila bolja od Frosinonea. Prvi je to put u 114 godina kluba da će nastupati u najvišem rangu talijanskog nogometa.

Komentiraj