Apple otvara plutajuću trgovinu u Singapuru

Unsplash/zhang kaiyv

 

Apple uskoro otvara plutajuću trgovinu u Singapuru, izvještava engadget.com.

Još nema izvještaja kada će ovaj treći centar u azijskom gradu-državi biti otvoren za javnost. Ove trgovine služe korisnicima za dobivanje savjeta i uputa, tu se mogu obaviti i rezervirati popravci. Appleovi prostori služe kao hubovi, brojni ljudi tu se okupljaju i razgovaraju o nekim budućim projektima.

Ekskluzivni prostor, tj. plutajuća kupola će biti smještena u blizini Marina Bay Sands resorta. Postoji mogućnost i da će ovaj plutajući paviljon biti mobilan pa će vjerojatno s vremenom mijenjati lokaciju unutar luke.

Neki mediji pišu kako bi Apple mogao preurediti zatvoreni noćni klub, koji je povezan podzemnim tunelom s obližnjim trgovačkim centrom. Ističe se kako bi vanjski dizajn kupole bio prekriven ogledalima, dok bi noću paviljon svijetlio.

Poznata kompanija je prvi hub u Singapuru otvorila 2017. godine. Apple planira širenje poslovanja u dvadeset svjetskih država, među kojim su Bosna i Hercegovina, Afganistan, Irak, Maldivi. Projekt je počeo ove godine i trebao bi biti realiziran u kratkoročnom planu.

Podsjetimo kako je Microsoft najavio stalno zatvaranje svojih trgovina, ostalo bi samo nekoliko centara u velegradovima, dok bi se sve usluge preselile na internet.

Komentiraj