“Hrvatska nije samo Duvnjak, Cindrić je jedan od najboljih na svijetu”

Mikael Appelgren u prve dvije utakmice Europskog prvenstva oduševio je na vratima švedske rukometne reprezentacije. Samo u utakmici protiv Srbije skupio je 19 obrana.

“Bila je to ključna utakmica za nas jer nakon onako lošeg izdanja s Islandom prijetila nam je opasnost da uopće ne prođemo u drugi krug što bi za Švedsku bila prava katastrofa”, rekao je Appelgren za Dnevnik.hr.

Vratar Rhein-Neckar Lowena najavio je i današnju utakmicu protiv Hrvatske. “Protiv Hrvatske bih volio da još jednom odigramo ovako u obrani i postignemo što više lakih golova iz kontri. U vašoj utakmici sa Srbijom izgledali ste kao mi, brze kontre i vrlo dobra obrana, a k tome imate i ovu publiku na svojoj strani”, kazao je.

Naglašava kako dugo igra u Bundesligi, ali u Splitu je, kaže, nastupio pred jednom od najboljih publika. Appelgren kaže kako mu je žao što Domagoj Duvnjak neće igrati, ali kaže kako Hrvatska nije samo Duvnjak.

“Luka Cindrić je jedan od najboljih svjetskih playmakera, a Marko Mamić jedan od najboljih mladih šutera. Da ne bi bilo zabune, ne samo njih dvojica. Hrvatska je sjajno pokrivena na svim pozicijama”, poručio je.

Komentiraj